Σύνδεση

Login to your account

Username
Password *
Remember Me
 

Καλωσορίσατε στο τουρνουά Tennis Marathon!

 

Ιδανικό για άνδρες και γυναίκες, αρχάριου και μέτριου παικτικού επιπέδου, το τουρνουά Tennis Marathonείναι πρωτοποριακό, βασίζεται στη χρονομέτρηση και ολοκληρώνεται πάντα την ίδια μέρα. Στο τουρνουά Tennis Marathon θα χορτάσετε παιχνίδι: Θα παίξετε τουλάχιστον 5 αγώνες, με διαφορετικό αντίπαλο σε κάθε αγώνα, μέσα από μια πρωτότυπη διαδικασία. Παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να γνωριστείτε με όλους τους συμμετέχοντες, σε μια φιλική και συναγωνιστική ατμόσφαιρα. Όλα αυτά μέσα σε μια μέρα, σ' έναν δίκαιο, συναρπαστικό «Μαραθώνιο»! Μέχρι σήμερα έχουν ήδη πραγματοποιηθεί περισσότερα από 50 τουρνουά Tennis Marathon, σε 4 χώρες (Ελλάδα, Κύπρος, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία), με την πλειοψηφία των συμμετεχόντων να δηλώνουν ενθουσιασμένοι. 

  

 

 

         
 

itm-video1-final

itm-video2-final

 

 

Ετήσια Διεθνής συνάντηση Tennis Marathon   

Η Διεθνής συνάντηση Tennis Marathon™ διεξάγεται κάθε χρόνο στην Αττική, την πατρίδα του Αυθεντικού Μαραθωνίου Δρόμου. Στην πρωτότυπη αυτή διοργάνωση έχουν μέχρι τώρα συμμετάσχει άνδρες και γυναίκες από 7 διαφορετικές χώρες: Αλγερία, Βουλγαρία, Ελλάδα, ΗΠΑ, Κύπρο, Λίβανο, Ρωσία. Κάντε κλικ στις διπλανές εικόνες, για να παρακολουθήσετε στιγμιότυπα και εντυπώσεις των συμμετεχόντων από την πρώτη Διεθνή συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιουνίου 2014 στην ιστορική πόλη του Μαραθώνα Αττικής.  

 

 
         

 

 

 

  

  

   Γιατί να επιλέξετε το τουρνουά Tennis Marathon;

Διοργανωτές

Έχετε τουλάχιστον 10+1 λόγους, για να αρχίσετε να διοργανώνετε τουρνουά Tennis Marathon™ στις εγκαταστάσεις σας:
 
1. Σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη διοργάνωση (single or double elimination, league, round robin), με το τουρνουά Tennis Marathon εξοικονομείτε χρόνο, γήπεδα, κόπο, χρήματα.
2. Κερδίζετε άμεσα τα χρήματα της επένδυσης Tennis Marathon και στη συνέχεια έχετε αξιόλογα κέρδη.
3. Προσφέρετε στα μέλη σας τη δυνατότητα να χορτάσουν τένις και "να γίνουν όλοι πρωταγωνιστές", σε ένα τουρνουά που αξίζει με το παραπάνω τα χρήματα της συμμετοχής.
4. Κερδίζετε το χαμόγελο και την ευχαρίστηση των συμμετεχόντων.
5. Παρέχετε μια πρωτότυπη και ξεχωριστή εκδήλωση στον χώρο σας.
6. Προσελκύετε νέα μέλη.
7. Επενδύετε σε ένα επώνυμο, ελληνικό προϊόν, με διεθνώς κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα και προστιθέμενη αξία.
8. Σας «λύνονται τα χέρια», χάρη στην εφαρμογή Tennis Marathon Software, που κάνει τη διαδικασία απλή.
9. Είστε πάντα συνεπείς ως προς τη χρονική διάρκεια της διοργάνωσης.
10. Μπορείτε να διοργανώσετε ένα ολοκληρωμένο τουρνουά, ακόμα και σε τρία μόνο γήπεδα.
 
ΕΠΙΠΛΕΟΝ
Υποστηρίζετε έμπρακτα και συμμετέχετε ενεργά στην εξάπλωση σε όλο τον κόσμο της ιδέας Tennis Marathon και των αξιών που αυτή υπηρετεί και αναδεικνύει.

Παίκτες

To τουρνουά Tennis Marathon™ αποτελεί μια συναρπαστική εμπειρία, που αξίζει να ζήσετε. Κι αυτό γιατί σας δίδεται η δυνατότητα να παίξετε τουλάχιστον 5 αγώνες, μέσα στην ίδια μέρα, με διαφορετικούς κάθε φορά αντιπάλους και να συνδυάσετε άθληση, ψυχαγωγία και γνωριμίες. Όλα αυτά σε μια πρωτοποριακή, ολοήμερη διοργάνωση, μέσα σε μια ευχάριστη, συναγωνιστική ατμόσφαιρα! Αν είστε άνδρας ή γυναίκα, άνω των 18 ετών, ερασιτέχνης του τένις, με ΙΤΝ 5-9*, δοκιμάστε το τουρνουά Tennis Marathon. Θα γίνει σίγουρα η αγαπημένη σας τενιστική συνάντηση!

Με τη συμμετοχή σας στο τουρνουά Tennis Marathon:

  • Χορταίνετε παιχνίδι
  • Αξιοποιείτε στο έπακρο τον χρόνο και τα χρήματά σας
  • Ζείτε την εμπειρία μιας Μαραθώνιας διαδικασίας
  • Αποκτάτε νέες και ποικίλες παικτικές εμπειρίες
  • Εκτιμάτε την αξία του αγώνα και της συμμετοχής
  • Μαθαίνετε να διαχειρίζεστε τη σωματική και πνευματική αντοχή σας
  • Γνωρίζεστε με άτομα που επίσης αγαπούν το τένις
  • Ευχαριστιέστε την ατμόσφαιρα της διοργάνωσης
  • Συμμετέχετε σε μια ξεχωριστή, πρωτόγνωρη και επώνυμη εκδήλωση
  • Φεύγετε από τον χώρο της διοργάνωσης με μια γλυκιά κούραση, ενθουσιασμό, υπερηφάνεια και προσμονή για το επόμενο τουρνουά Tennis Marathon!
*ITN είναι ο Διεθνής Τενιστικός Αριθμός, με βάση τo ITF International Rating System. Εδώ μπορείτε να υπολογίσετε, κατά προσέγγιση, τον τενιστικό αριθμό σας.
 

 

 

TennisMarathon safety-first picture

 

Πάνω από όλα η ασφάλεια

Το τουρνουά Tennis Marathon™ είναι μελετημένο και δοκιμασμένο από το 2011 και αφορά ερασιτέχνες παίκτες ( ITN 5 - 9 ). Παρότι "Μαραθώνια" διαδικασία, δεν απαιτείται ιδιαίτερη προετοιμασία και Φυσική Κατάσταση, για να «τερματίσει» κάποιος σε ένα τουρνουά Tennis MarathonΣε κάθε διοργάνωση Tennis Marathon η προθέρμανση και η αποθεραπεία είναι υποχρεωτική για όλους τους συμμετέχοντες, πριν και μετά από κάθε αγώνα, αντίστοιχα, με γνώμονα πάνω από όλα την ασφάλεια και, επιπλέον, την βέλτιστη απόδοση.  

 

 

 

 

 

Εντυπώσεις από τα τουρνουά Tennis Marathon 

 

TennisMarathon testim dramitinos
Ιωάννης Μ. Δραμιτινός
Συνιδιοκτήτης Pallini Tennis Park (Αδειοδοτημένος Διοργανωτής τουρνουά Tennis Marathon™)
 
“Κάτι νέο, κάτι διαφορετικό. Ένα τουρνουά που βασίζεται στην χρονομέτρηση. Πολλοί αγώνες για όλους, με ενδιάμεσα διαλείμματα, όλα σε μια αρμονική σειρά. Η διοργάνωση τρέχει μόνη της, εύκολα και χωρίς καθυστερήσεις, αρκεί να ακολουθήσετε τις οδηγίες του δημιουργού της. Οι εντυπώσεις των συμμετεχόντων είναι πολύ καλές, κυρίως λόγω της φιλικής ατμόσφαιρας, που δημιουργείται στο τουρνουά Tennis Marathon. Με βάση την προσωπική μου εμπειρία, όσο πιο μεγάλη είναι η προσπάθεια που απαιτείται, τόσο πιο κοντά έρχονται οι συμμετέχοντες. Τέλος, η σχέση ποιότητα-τιμή σε αυτό το τουρνουά είναι άριστη. Εμείς στο Pallini Tennis Park επενδύσαμε στο τουρνουά Tennis Marathon τον Νοέμβριο του 2013 και σήμερα (Μάρτιος 2014) έχουμε κάνει ήδη απόσβεση της επένδυσης αυτής".
 
TennisMarathon testim pantazopoulou
Έφη Πανταζοπούλου
Συμμετέχουσα
 

"Παίζω τένις εδώ και 3 χρόνια. Όταν ξεκίνησα, βιαζόμουν να παίξω αγώνες και δεν μπορούσα να σταθώ σωστά στο γήπεδο, ώσπου δοκίμασα το Tennis Marathon: Ευχαριστιέσαι το παιχνίδι, μέσα από πολλούς αγώνες, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα σε κάθε αγώνα. Παίζεις με παίκτες διαφορετικού επιπέδου. Κάνεις γνωριμίες, σε μια ιδιαίτερα φιλική ατμόσφαιρα. Μαθαίνεις να στέκεσαι στο γήπεδο και συγχρόνως το διασκεδάζεις! Η συνολική εμπειρία είναι φανταστική. Συστήνω ανεπιφύλακτα το τουρνουά Tennis Marathon, σε όποιον θέλει να δει τον αγώνα από άλλη οπτική γωνία και να περάσει μια ευχάριστη μέρα!"

arrow right 2
 Περισσότερες εντυπώσεις
 

Θέλετε να παρέχετε το τουρνουά Tennis Marathon™ στις εγκαταστάσεις σας;

Επιλέξτε ένα από τα πακέτα και γίνετε Αδειοδοτημένος Διοργανωτής, ή επιλέξτε το e-trial και διοργανώστε ένα τουρνουά, με καθοδήγηση μέσω skype! 

Πακέτα 

                                                                                                                            

  

PARTNERS

 paypal-footer     ptp-low   awt

 

 

TENNISNEWS-BLACK-465X145