Σύνδεση

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Αναφορές στον Νίκο Πελαντάκη

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Νικόλας Κελαϊδής
  Πρώην εθνικός προπονητής σε Γαλλία και Ελβετία, νυν εθνικός προπονητής και σύμβουλος

  Γνωρίζω και συνεργάστηκα με το Νίκο από το 2003, οπότε ξεκίνησε την έκδοση του περιοδικού Tennis Society. Όλα αυτά τα χρόνια με εντυπωσίαζε πάντα η λεπτότητά του στον χειρισμό των διαφόρων θεμάτων, που αμοιβαία μάς αφορούσαν. Ήξερε πότε να είναι απλά δίπλα μου και πότε να εισηγείται και να παρεμβαίνει, σε κάθε περίπτωση με τρόπο που μας ωθούσε να πηγαίνουμε μπροστά, με θετικό αποτέλεσμα. Παρομοίως ο επαγγελματισμός και η αφοσίωσήτουστην εκτέλεση τωνδιαφόρων σχεδίωνπουανελάμβανε, προξενούσαν μια ευχάριστηεπίδρασηστουςσυνεργάτες του. Όσον αφορά εμένα, η περίοδος αυτή της συνεργασίας μας, στα πλαίσια της ενότητας που είχα αναλάβει στο περιοδικό, ήταν γεμάτη ευχάριστα συναισθήματα και παραγωγικό έργο.
 • Χρήστος Δημητρόπουλος
  Διευθυντής Halandri Tennis Club

  Γνωρίζω τον Νίκο έξι χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτή έχει επιδείξει μεγάλη υπευθυνότητα σε προγράμματα, σχετικά με τον χώρο του τένις. Έχει παρουσιάσει εξαιρετικές δημοσιογραφικές ικανότητες, ως συνιδρυτής και διευθυντής έκδοσης του περιοδικού Tennis Society. Διαθέτει απεριόριστη γνώση όσον αφορά στο τένις, είναι καλλιγραφότατος, συνεπής και οργανωτικός. Έχει δείξει μεγάλο επαγγελματισμό, όσον αφορά σε δεξιότητες σύνταξης, ρεπορτάζ, έκδοσης, δημιουργικού και internet. Συστήνω ανεπιφύλακτα τον Νίκο Πελαντάκη, ως έναν εν δυνάμει συνεργάτη.
 • Σταύρος Αδαμαντιάδης
  & Δημήτρης Κωνσταντέλος
  Αντιπρόσωποι Wilson στην Ελλάδα

  Με τον Νίκο Πελαντάκη έχουμε, εδώ και δέκα χρόνια, μια άψογη συνεργασία στα δρώμενα του ελληνικού τένις. Οι πολύ καλές και πρωτοποριακές ιδέες του έχουν συμβάλει στην καλύτερη δυνατή προβολή του αθλήματος στη χώρα μας, ενώ χάρη σε αυτές έχουμε και εμείς τη δυνατότητα να προβάλουμε καλύτερα τα προϊόντα της εταιρίας μας.
 • Γιάννης Μαρσέλλος
  Ιδιοκτήτης Forty Love Tennis Club

  Τον Νίκο τον γνώρισα αρχικά το 2011, μέσα από τη συνεργασία μας στο περιοδικό Tennis Society. Στη συνέχεια είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω καλύτερα, καθώς διοργάνωσε αρκετές εκδηλώσεις στο χώρο μας. Η συνεργασία μας είναι πάντα άψογη, όσον αφορά στη διοργάνωση, καθώς και στις οικονομικές υποχρεώσεις. Έχω συνεργαστεί με πολλά άτομα, για διάφορες εκδηλώσεις και τουρνουά αυτά τα χρόνια. Ο Νίκος Πελαντάκης είναι ένα από τα άτομα που έχω ξεχωρίσει. Είναι γνώστης του αντικειμένου του τένις και της αγοράς. Έχει πρωτοποριακές και πρωτότυπες ιδέες που στοχεύουν στο να γίνει η ενασχόληση με το τένις ακόμα πιο ευχάριστη για εκείνους που ήδη ασχολούνται με αυτό, αλλά και στο να προσελκύσει νέο κόσμο στο άθλημα.
 • Νικόλαος Γρίβας
  Λέκτορας Αντισφαίρισης ΤΕΦΑΑ Πανεπιστημίου Αθηνών, εξωτερικός συνεργάτης Tennis Society

  Ο Νίκος Πελαντάκης είναι ένα ιδιαίτερα δραστήριο και συνεργάσιμο άτομο. Ως Διευθυντής Έκδοσης συνέβαλε αποφασιστικά στην δημιουργία του περιοδικού Tennis Society. Παράλληλα συντόνισε αποτελεσματικά ένα δυναμικό σχήμα εξωτερικών συνεργατών, ειδικών σε διάφορες πλευρές της αθλητικής θεωρίας και πράξης, δημιουργώντας ένα υψηλής ποιότητας εξειδικευμένο αθλητικό περιοδικό που, παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, αποτέλεσε το μακροβιότερο τενιστικό περιοδικό της Ελλάδας. Μέσα από την συνεργασία μας διαπίστωσα την μεθοδικότητα που τον διακρίνει και το αίσθημα ευθύνης απέναντι στην εργασία του και τους συνεργάτες του. Πιστεύω ότι οι σπουδές του στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών, σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία του από την έκδοση του περιοδικού Tennis Society και από τη διοργάνωση δεκάδων εκδηλώσεων τον καθιστούν ικανό να ανταποκριθεί με επιτυχία σε προγράμματα σχετικά με τον αθλητισμό και ιδιαίτερα με το τένις.
 • Παύλος Μπελιγράτης
  Συνιδιοκτήτης Anima Club, Πρωταθλητής Ελλάδας και προπονητής beach volley

  Ο Νίκος είναι ο άνθρωπος που έχει συμβάλει τα μέγιστα στο να γίνει το beach tennis γνωστό στην Ελλάδα. Μερικά από τα δεκάδες τουρνουά που έχει διοργανώσει από το 2004 έως σήμερα φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Anima Club και υπήρξαν όλα επιτυχημένα. Επιπλέον το 2010 φιλοξενήσαμε το Mercedes-Benz Summer Tennis Open, μια διοργάνωση του Νίκου για ερασιτέχνες παίκτες που άφησε εποχή. Το 2011 φιλοξενήσαμε το JuniorsTennisOpen, μια ακόμα εκπληκτική εκδήλωση, με διοργανωτή (σε συνεργασία με την τότε Ακαδημία του club) το Νίκο Πελαντάκη. Μετά από την πολύχρονη συνεργασία μας δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος και περιμένω με χαρά να φιλοξενήσω μια από τις επόμενες εκδηλώσεις του Νίκου.
 • Σπύρος Συρμακέσης
  Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων του www.tennisnews.gr

  Ο Νίκος Πελαντάκης είναι σκληρά εργαζόμενος, με οράματα και ιδέες, οργανωτικός και αφοσιωμένος στο έργο του. Έχω συνεργαστεί πολλές φορές μαζί του τα τελευταία έξι χρόνια και μέσα από αυτή τη συνεργασία είδα πως είναι αποφασιστικός, ικανός να λύνει προβλήματα και να φέρνει σε πέρας το έργο που έχει αναλάβει.
 • Κώστας Σίτος
  Προπονητής τένις, αντιπρόσωπος του Mental Match Play στην Ελλάδα

  Με τον Νίκο συνεργαστήκαμε αρχικά το 2010, με σκοπό την παρουσίαση του Mental Match Play στο Tennis Society. Συνέχεια αυτής της συνεργασίας ήταν η συμμετοχή μου στο Tennis Weekend, εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον Νίκο τον Μάιο του 2011, στο Forty Love Tennis Club. Το Tennis Weekend στέφθηκε από επιτυχία, ενώ η μεγάλη συμμετοχή ατόμων διασφάλισε την ποιότητα σε αυτό που είχε αρχικά σχεδιαστεί και προγραμματιστεί. Ο Νίκος σε αυτό το διάστημα που τον γνωρίζω έχει μια θετική προσέγγιση και καλή διάθεση σε καινούργια σχέδια, είναι οργανωτικός και μεθοδικός. Επίσης έχει τη δεξιότητα της επικοινωνίας, με έναν δικό του, διακριτικό τρόπο. Αν μου δινόταν ξανά η ευκαιρία συνεργασίας μαζί του θα το έκανα με μεγάλη χαρά.
load more hold SHIFT key to load all load all

                                                                                                                            

  

PARTNERS

 paypal-footer     ptp-low   awt

 

 

TENNISNEWS-BLACK-465X145