Σύνδεση

Login to your account

Username
Password *
Remember Me
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
 
Η ιστοσελίδα www.tennis-marathon.com παρέχει τις υπηρεσίες της στους επισκέπτες / μέλη της, όπως και σε σας, με την αποδοχή από πλευράς σας, των ακόλουθων «Όρων Χρήσης της Ιστοσελίδας»:
 
1. Όταν επισκέπτεστε το tennis-marathon.com ή αποστέλλετε ηλεκτρονικά μηνύματα (e-mails), επικοινωνείτε με το tennis-marathon.com με ηλεκτρονικό τρόπο. Ως εκ τούτου αποδέχεστε, κατ’ αντιστοιχία, το δικαίωμα του tennis-marathon.com, να έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας με ηλεκτρονικό τρόπο. Συμφωνείτε εκ των προτέρων, ότι οι ηλεκτρονικές αυτές επικοινωνίες και οι πληροφορίες που διακινούνται μέσω αυτών, ικανοποιούν τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις και κανόνες σχετικά με την ανταλλαγή τέτοιων επικοινωνιών σε γραπτή μορφή.
 
2. Το σύνολο του περιεχομένου που βρίσκεται στο tennis-marathon.com, όπως (ενδεικτικά και όχι δεσμευτικά) κείμενα, γραφικά, εμπορικά σήματα, εικόνες (ανεξαρτήτως χαρακτηριστικών), ψηφιακά αρχεία και λογισμικό, είναι αποκλειστικής ιδιοκτησίας της ιστοσελίδας tennis-marathon.com ή των παρόχων περιεχομένου που συνεργάζονται με την ιστοσελίδα, και προστατεύεται από τους Ελληνικούς και Διεθνείς νόμους περί προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε έμμεση χρήση της ιστοσελίδας και των περιεχομένων σε αυτή, προς όφελος άλλης επιχείρησης, εμπορικής ή μη, χωρίς την έγγραφη συγκατάθεσή μου.
 
         3. Σας παρέχεται περιορισμένη άδεια πρόσβασης και χρήσης της ιστοσελίδας tennis-marathon.com, για την επικοινωνία με την εταιρία. Οι επισκέπτες της ιστιοσελίδας μου αυτής, διατηρούν ένα περιορισμένο, ανακλήσιμο, και μη αποκλειστικό δικαίωμα να δημιουργήσουν έναν υπερ-σύνδεσμο (hyperlink) για την αρχική σελίδα tennis-marathon.com, σε δικτυακό χώρο ιδιοκτησίας τους, εφ' όσον αυτός ο υπερ-σύνδεσμος δεν περιγράφει την εν λόγω ιστοσελίδα μου, ή τις υπηρεσίες της με ένα ψεύτικο, παραπλανητικό, μειωτικό ή ειδάλλως δυσάρεστο τρόπο. Οποιαδήποτε αναρμόδια χρήση διακόπτει την άδεια χρήσης ή πρόσβασης που χορηγείται από την ιστοσελίδα μου.
 
4. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μου, σημαίνει ότι όπως και κάθε χρήστης της, συμφωνείτε στην χρήση της, με δική σας ευθύνη. Στα πλαίσια αυτά, δεν εγγυώμαι ότι η ιστοσελίδα tennis-marathon.com, οι servers ή τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα οποία αποστέλλονται από την ιστοσελίδα μου αυτή, δεν περιέχουν ιούς ή άλλα βλαπτικά στοιχεία.
 
5. Παράλληλα, συμφωνείτε ότι δεν φέρω καμία ευθύνη για καταστροφές οποιασδήποτε μορφής που μπορούν να πραγματοποιηθούν από την χρήση της ιστοσελίδας συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιορισμένων, σε άμεσες, έμμεσες, τυχαίες, συμπτωματικές και επακόλουθες.
 
6. Περαιτέρω διατηρώ το δικαίωμα να κάνω οποιεσδήποτε αλλαγές στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα, την εμπορική μου πολιτική και τους Όρους Χρήσης οποιαδήποτε στιγμή κρίνω απαραίτητο. Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη / χρήστη του Δικτυακού μου τόπου διέπεται από τους ανωτέρω όρους και τις σχετικές διατάξεις, τόσο του Ελληνικού Δικαίου ( Ν. 2472 / 1997, Π.δ. 207 / 1998. Π.δ. 79 / 2000 και αρ. 8 Ν. 2819 / 2000 ), όσο και του Ευρωπαικού Δικαίου ( Οδ. 95/46/ΕΚ και Οδ. 97/66/ΕΚ ).
 
7. Η παρούσα θα διέπεται και θα ερμηνεύεται από το Ελληνικό δίκαιο και δε θα εφαρμόζονται οι κανόνες του Ιδιωτικού Διεθνούς Δικαίου για τις συγκρούσεις των νόμων. Σε περίπτωση διαφοράς ως προς την εκτέλεση, ερμηνεία ή λύση της παρούσας, αμφότερα τα συμβαλλόμενα μέρη θα προσπαθούν να έρθουν σε φιλικό διακανονισμό. Εάν τα μέρη δεν βρουν συμβιβαστική λύση μέσα σε δυο (2) μήνες, αρμόδια Δικαστήρια για την επίλυση της διαφοράς θα είναι τα Δικαστήρια της Αθήνας.

                                                                                                                            

  

PARTNERS

 paypal-footer     ptp-low   awt

 

 

TENNISNEWS-BLACK-465X145