Σύνδεση

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Tennis Marathon™ Event Worldwide

Το τουρνουά Tennis Marathon™ ξεκίνησε από την Αθήνα, την έδρα του Κλασικού Μαραθωνίου, για να διαδοθεί σε όλο τον κόσμο. Με τη δική σας συνεργασία θα γράψουμε όλοι μαζί ένα κεφάλαιο στην ιστορία του τένις και του αθλητισμού. Παράλληλα θα παρέχουμε στους λάτρεις του τένις τη δυνατότητα, να συμμετέχουν σε μια μοναδική διοργάνωση και να ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Εξυπακούεται ότι όλη αυτή η διαδικασία θα αποφέρει οικονομικά κέρδη και πολλά άλλα οφέλη, σε όλους μας.

 

 

 

 

Εγγυημένη επένδυση

Η "επένδυση Tennis Marathon" αποτελεί μια σπουδαία κίνηση, με αμελητέο ρίσκο, άμεση απόσβεση, αξιόλογα μεσοπρόθεσμα και πολύ περισσότερα μακροπρόθεσμα κέρδη.

 

Άμεση απόσβεση

Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα κάνετε σίγουρα απόσβεση της επένδυσης Tennis Marathon, άμεσα. Η απόσβεση θα γίνει το νωρίτερο στην πρώτη κι όλας διοργάνωση και το αργότερο σε μερικούς μήνες! Ο χρόνος απόσβεσης εξαρτάται κυρίως από τον αριθμό των γηπέδων που διαθέτετε κάθε φορά για το τουρνουά Tennis Marathon, καθώς και από το πακέτο συνεργασίας που εσείς θα επιλέξετε. Όσο για το αν θα υπάρχει συμμετοχή στα δικά σας τουρνουά Tennis Marathon, αυτό το εγγυόμαστε, με βάση την εμπειρία μας*.

 

Αξιόλογα μεσοπρόθεσμα κέρδη

Στη συνέχεια και μέχρι τη λήξη του πακέτου όλο το κέρδος είναι δικό σας. Δεν υπάρχουν κρυμμένα κόστη και ποσοστά. Η "επένδυση Tennis Marathon" θα διαρκέσει για τα επόμενα 6 χρόνια.

 

Πολύ περισσότερα μακροπρόθεσμα κέρδη

Από τη στιγμή που όλοι μαζί θα καταφέρουμε να διαδώσουμε το τουρνουά Tennis Marathon, τα κέρδη θα είναι ακόμα περισσότερα, για όλους μας. Εμείς σας δίνουμε τη δυνατότητα να επενδύσετε στο Tennis Marathon, μέσα από τρία πακέτα που σας προσφέρουμε σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές. Εσείς απλά θα επιλέξετε το πακέτο που σας ταιριάζει.

*Το τουρνουά Tennis Marathon έχει ήδη δοκιμαστεί, μέσα από περισσότερες από 50 διοργανώσεις, από το 2011 έως σήμερα. Το αποτελέσμα είναι εντυπωσιακό, καθώς όλες οι διοργανώσεις είναι «sold out»!

 

 

 

Διεθνώς κατοχυρωμένο Σήμα

Το εμπορικό σήμα Tennis Marathon™ είναι διεθνώς κατοχυρωμένο από τον Νίκο Πελαντάκη, σε περισσότερες από 30 χώρες και προστατεύεται από το διεθνές δίκαιο. Δικαίωμα χρήσης του σήματος μπορούν να αποκτήσουν μόνο οι Αδειοδοτημένοι Διοργανωτές.
 
 
 
 
Ελάτε στην ομάδα μας!
Για να χρησιμοποιεί κάποιος το σήμα Tennis Marathon™ και να παρέχει την εκδήλωση, με την ονομασία Tennis Marathon, θα πρέπει να γίνει Αδειοδοτημένος Διοργανωτής. Η διαδικασία για να γίνετε Αδειοδοτημένος Διοργανωτής είναι εύκολη και απλή. Αφού επιλέξετε το πακέτο συνεργασίας που σας ταιριάζει και ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγγραφής, γίνεστε αυτόματα Αδειοδοτημένος Διοργανωτής του τουρνουά Tennis Marathon και αποκτάτε πολλά προνόμια.

Σας περιμένουμε στην ομάδα μας!

 

                                                                                                                            

  

PARTNERS

 paypal-footer     ptp-low   awt

 

 

TENNISNEWS-BLACK-465X145