Σύνδεση

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Τα απαραίτητα για τη διοργάνωση του Tennis Marathon™ Event

 
 
Ως Αδειοδοτημένος Διοργανωτής του τουρνουά Tennis Marathon™ θα παραλάβετε από εμάς τον μυστικό κωδικό, για να έχετε πρόσβαση (login) σε όλα τα παρακάτω απαραίτητα εργαλεία διοργάνωσης:
 
 
 

Tennis Marathon Software

Με την εύχρηστη εφαρμογή, που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για το τουρνουά Tennis Marathon™, ολοκληρώνετε κάθε φορά τη διοργάνωση εύκολα και αποτελεσματικά. Χωρίς χαρτιά, κληρωτίδες και υπολογισμούς από εσάς. Εσείς απλά συμπληρώνετε τα ονόματα των παικτών και τα σκορ σε κάθε αγώνα τους. Το Tennis Marathon Software επεξεργάζεται τα δεδομένα που εισάγετε, καθώς και όλα τα κριτήρια που συνυπολογίζονται για να προκύψει η βαθμολογία στο τουρνουά Tennis Marathon και σας παρουσιάσει την κατάταξη των παικτών (ή ομάδων). Το Tennis Marathon Software υποστηρίζει 5 ταμπλό και συνοδεύεται από εγχειρίδιο (manual).

 
 

 sftw-demo

Tennis Marathon Software Screenshots

 

 

 

 

Tennis Marathon Guidebook

Ο πολυσέλιδος αναλυτικός οδηγός περιέχει όλα τα απαραίτητα, για να διοργανώσετε το τουρνουά Tennis Marathon™ με επιτυχία.

 
 

 TM GB periexomena

Tennis Marathon Guidebook: Πίνακας περιεχομένων

 

 

 

 

Tennis Marathon ProgramTools

Στον φάκελο αυτό περιλαμβάνονται:

  • Το ενημερωτικό φυλλάδιο για το τουρνουά Tennis Marathon™. Όταν τελειώσουν τα φυλλάδια που θα σας στείλουμε μέσα στο Marketing Toolkit, μπορείτε να «κατεβάσετε» αυτό το αρχείο και να τυπώσετε όσα επιπλέον χρειάζεστε. Η μακέτα είναι έτοιμη.
  • Έτοιμες μακέτες για να τις χρησιμοποιήσετε στα τουρνουά Tennis Marathon™ που εσείς θα διοργανώσετε: αφίσα, πληροφορίες διοργάνωσης, αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής. Εσείς απλά ανοίγετε το αρχείο, συμπληρώνετε τα χαρακτηριστικά της διοργάνωσής σας και το τυπώνετε.
  • O λογότυπος Tennis Marathon™, για να τον χρησιμοποιήσετε στην ιστοσελίδα σας και να τον τοποθετήσετε στα έπαθλα της διοργάνωσης.

 

 prokyrixi deigma

Tennis Marathon Program Tools: Δείγμα έτοιμης μακέτας (Προκήρυξη Διοργάνωσης)

 

 
 
 

Tennis Marathon Brand Standards Guide

Ο πολυσέλιδος οδηγός περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, για την ορθή χρήση του εμπορικού σήματος Tennis Marathon.     

 

 BSG deigma

Tennis Marathon Brand Standards Guide: Σελίδα - δείγμα

 

                                                                                                                            

  

PARTNERS

 paypal-footer     ptp-low   awt

 

 

TENNISNEWS-BLACK-465X145