Σύνδεση

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τη διοργάνωση

 • Σε τι διαφέρει το Tennis Marathon Event από τα υπόλοιπα τουρνουά (round robin, social mixers, κλπ); +

  1. Με το τουρνουά Tennis Marathon™ εξοικονομούμε χρόνο, χώρο, κόπο και χρήματα, σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη διοργάνωση. 2. Στο τουρνουά Tennis Marathon υπάρχει πάντα ώρα η έναρξης και λήξης, γνωστή και καθορισμένη από πριν. 3. Χάρη στην εφαρμογή Tennis Marathon Software η διοργάνωση τρέχει μόνη της, εύκολα, αποτελεσματικά και χωρίς καθυστερήσεις. 4. Στο τουρνουά Tennis Marathon όλοι οι συμμετέχοντες μοιράζονται τον ίδιο χρόνο παιχνιδιού, μέσα στην ημέρα, αλλά και τον ίδιο χρόνο διαλλείματος μεταξύ κάθε αγώνα τους. 5. Το τουρνουά Tennis Marathon αποτελεί μια πρωτότυπη εκδήλωση, με διακριτικό, διεθνώς κατοχυρωμένο σήμα, σε αντίθεση με τις περισσότερες εκδηλώσεις που είναι ανώνυμες.
 • Πόσα γήπεδα χρειάζονται, για να διοργανωθεί ένα Tennis Marathon Event; +

  Για να διοργανώσουμε ένα τουρνουά Tennis Marathon™ χρειαζόμαστε τουλάχιστον 3 γήπεδα.  
 • Χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις, για να διοργανώσουμε ένα Tennis Marathon Event; +

  Όχι! Η διαδικασία είναι απλή και "τρέχει" μόνη της, χάρη στο Tennis Marathon Software. Αρκεί να ακολουθείτε πιστά τον Tennis Marathon Guidebook, για να είναι κάθε διοργάνωση Tennis Marathon™ επιτυχημένη.   
 • Ποιος είναι ο απαραίτητος ειδικός εξοπλισμός, για να διοργανώσουμε ένα Tennis Marathon Event; +

  Θα χρειαστείτε: Pc ή laptop ή notebook, ένα χρονόμετρο και έναν τηλεβόα (ή μικροφωνική εγκατάσταση).
 • Ποιος μπορεί να γίνει Αδειοδοτημένος Διοργανωτής Tennis Marathon Event; +

  Κάθε οργανισμός που διαθέτει εγκαταστάσεις τένις και περιλαμβάνεται στην παρακάτω λίστα, από κάθε σημείο του κόσμου, μπορεί να γίνει Αδειοδοτημένος Διοργανωτής του τουρνουά Tennis Marathon™ :  Ιδιωτικά Tennis Clubs, Σύλλογοι και Όμιλοι, Δημοτικά Πάρκα, Αθλητικά Κέντρα, Ξενοδοχεία, Σχολεία, Κολέγια, Πανεπιστήμια.  
 • Πώς μπορεί να γίνει κάποιος Αδειοδοτημένος Διοργανωτής Tennis Marathon Event; +

  Η διαδικασία είναι εύκολη και απλή. Επιλέγετε το πακέτο συνεργασίας και ολοκληρώνετε την αγορά. Στη συνέχεια θα λάβετε από εμάς ένα e-mail με το αυθεντικό, υπογεγραμμένο πιστοποιητικό "Αδειοδοτημένος Διοργανωτής τουρνουά Tennis Marathon",  όπου θα αναγράφεται η επωνυμία του οργανισμού σας, όπως αυτή δηλώθηκε από εσάς. Επίσης θα λάβετε έναν κωδικό, με τον οποίο θα έχετε πρόσβαση (login) στη σελίδα των Αδειοδοτημένων Διοργανωτών.
 • Πότε θα κάνουμε απόσβεση της επένδυσης Tennis Marathon; +

  Άμεσα. Η απόσβεση θα γίνει το νωρίτερο στην πρώτη κι όλας διοργάνωση και το αργότερο σε μερικούς μήνες. Ο χρόνος απόσβεσης εξαρτάται κυρίως από τον αριθμό των γηπέδων που διαθέτετε κάθε φορά για τo τουρνουά Tennis Marathon™, καθώς και από το πακέτο συνεργασίας που εσείς θα επιλέξετε. 
 • Θα έχουμε κάποια υποχρέωση, αφού γίνουμε Αδειοδοτημένοι Διοργανωτές Tennis Marathon Event; +

  Ναι. Η υποχρέωσή σας, ως "Αδειοδοτημένος Διοργανωτής τουρνουά Tennis Marathon" είναι να μελετήσετε προσεκτικά τον οδηγό Tennis Marathon Guidebook και να τηρείτε πάντα και πιστά τις οδηγίες, σε κάθε διοργάνωση. Με τον τρόπο αυτόν προστατεύουμε όλοι την επένδυσή μας στο τουρνουά Tennis Marathon και κάνουμε όλο και μεγαλύτερη την προστιθέμενη αξία του, με όφελος για όλους μας.
 • Θα έχουμε κάποια άλλη οικονομική υποχρέωση, αφού γίνουμε Αδειοδοτημένοι Διοργανωτές Tennis Marathon Event; +

  Όχι. Εφόσον ολοκληρώσατε τη διαδικασία, θα λάβετε από εμάς ηλεκτρονικά το αυθεντικό πιστοποιητικό "Αδειοδοτημένος Διοργανωτής τουρνουά Tennis Marathon™" , που ισχύει για 6 χρόνια. Το μόνο που μένει να κάνετε, είναι να αρχίσετε να διοργανώνετε στις εγκαταστάσεις σας το τουρνουά Tennis Marathon και να κάνετε πολλούς ανθρώπους ευχαριστημένους, μέσα από τη συμμετοχή τους στη μοναδική αυτή εκδήλωση. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, να είστε βέβαιοι ότι θα εισπράξετε πολλά, ενώ παράλληλα θα κερδίζετε χρήματα. 
 • 1

                                                                                                                            

  

PARTNERS

 paypal-footer     ptp-low   awt

 

 

TENNISNEWS-BLACK-465X145