Σύνδεση

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Ο λογότυπος Τennis Marathon™

 TM-WEB  

Ο λογότυπος Tennis Marathon έχει δημιουργηθεί με τρόπο που να παραπέμπει άμεσα στις βασικές έννοιες που πρωταγωνιστούν στην ομώνυμη διοργάνωση:

 

  • Το τένις έχει εξέχουσα θέση στον λογότυπο Tennis Marathon™, ενώ το κίτρινο μπαλάκι τονίζει κυριολεκτικά και οπτικά τη λέξη Tennis. 

 

  • Η λέξη Marathon αποτυπώνεται στο μπλε, το χρώμα που παραπέμπει στην αθλητική δράση. Παραπέμπει όμως και στην Ελλάδα: στη θάλασσα της Μεσογείου και τον γαλάζιο ηλιόλουστο ουρανό. Στην Ελληνική σημαία που συμβολίζει τις μάχες των Ελλήνων ανά τους αιώνες με σκοπό την Ελευθερία. Μια από τις μάχες αυτές υπήρξε η ιστορική μάχη του Μαραθώνα (490 π.Χ.), από την οποία προέκυψε και ο διεθνής όρος Μαραθώνιος και το άθλημα του Μαραθώνιου Δρόμου στους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αθήνα, το 1896.

 

  • Ο χρόνος διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στον λογότυπο, όπως και στη διοργάνωση Tennis Marathon, όπως και σε όλη τη ζωή μας. Ο χρόνος ιδιαίτερα στις σύγχρονες ανεπτυγμένες κοινωνίες αποτελεί τον πιο σημαντικό ίσως «αντίπαλο» του ανθρώπου. Ένας συνεχής αγώνας για «να προφτάσουμε» μια έννοια που είναι φτιαγμένη για να τρέχει, χωρίς ποτέ να κουράζεται. Στο τουρονυά Tennis Marathon «δαμάζουμε», έστω για μια μέρα, τον χρόνο και τον μετατρέπουμε στον καλύτερο σύμμαχό μας, αφού καθορίζουμε μαζί του τη συνολική διοργάνωση.
 

                                                                                                                            

  

PARTNERS

 paypal-footer     ptp-low   awt

 

 

TENNISNEWS-BLACK-465X145