Σύνδεση

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Εντυπώσεις από τα Tennis Marathon™ Events

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Γιάννης Μαρσέλλος
  Ιδιοκτήτης Forty Love Tennis Club

  Έχοντας φιλοξενήσει αρκετά Tennis Marathon™ Events, μπορώ να πω με σιγουριά ότι είμαι διπλά κερδισμένος. Από τη μια γιατί το τουρνουά Tennis Marathon προσελκύει νέο κόσμο που δεν είχε έρθει ξανά στο club. Αρκετά άτομα από αυτά αγαπάνε τον χώρο μας και γίνονται μέλη. Από την άλλη, λόγω της φύσης του Tennis Marathon Event, όπου οι παίκτες περνάνε όλη την ημέρα στον ίδιο χώρο, βλέπουμε σημαντικά κέρδη, ως προς την κατανάλωση στο καφέ και στο εστιατόριο του club.
 • Σπύρος Δραγώτης
  Ιδιοκτήτης Glyfada Courts

  Είχα την τύχη να φιλοξενήσω ένα Tennis Marathon™ Event, στο οποίο συμμετείχα και ο ίδιος για να έχω άποψη και ως συμμετέχοντας. Καθώς μπορούσα να διαθέσω στη διοργάνωση 3 από τα 4 γήπεδα του Glyfada Courts, ο Νίκος, ως διοργανωτής, επέλεξε να πραγματοποιήσει τα δύο τουρνουά με μοναδική κατηγορία αγώνων τα διπλά. Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί μια ατμόσφαιρα ακόμα πιο παρεΐστικη. Οι εντυπώσεις μου από τη διοργάνωση ήταν πολύ καλές, ενώ η διαδικασία Tennis Marathon ήταν διαφορετική από αυτή που έχουμε συνηθίσει ως παίκτες. Πολύ θετικά σχόλια άκουσα και από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, με τους οποίους συνομίλησα, κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων. Η φύση του Tennis Marathon Event λειτούργησε πολύ θετικά για το καφέ του Glyfada courts, καθώς η κατανάλωση ήταν αυξημένη καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου που διοργανώθηκαν τα δύο τουρνουά. Η συνολική συνεργασία με τον Νίκο ήταν άψογη. Αναμφίβολα θα ήθελα να φιλοξενήσω ξανά, ή να διοργανώσω ο ίδιος Tennis Marathon Events.
 • Γιάννης Μανωλάκος
  Συμμετέχων

  Υπέροχη ιδέα! Κανένα άγχος για τη βαθμολογία. Κάθε αγώνας αποτελεί μια επανεκκίνηση, με τις ίδιες ευκαιρίες για όλους!  
 • Νίκος Τζιόλας
  Συμμετέχων

  Το Tennis Marathon Event αποτελεί ιδανική επιλογή τουρνουά, για κάποιον που θέλει να εξοικειωθεί με την ιδέα του αγώνα.
 • Ερρίκος Σουγιουλτζόγλου
  Συμμετέχων

  Η ιδέα Tennis Marathon είναι πρωτότυπη και η διοργάνωση τέλεια. Το Tennis Marathon Event είναι ιδανικό για τενίστες που δεν έχουν την δυνατότητα να παίζουν συχνά, λόγω έλλειψης χρόνου, όπως εγώ.
 • Αντώνης Δαφνομίλης
  Συμμετέχων

  Το Tennis Marathon Event είναι πρωτοποριακό και ξεφεύγει από τα συνηθισμένα τουρνουά. Σου δίνει τη δυνατότητα να χορτάσεις τένις, ενώ παράλληλα δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες, για γνωριμίες με άτομα που έχουν κοινό ενδιαφέρον το τένις. Είμαι λάτρης του τουρνουά Tennis Marathon και έχω συμμετάσχει στις περισσότερες από τις διοργανώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στην Αθήνα. Η διοργάνωση είναι πάντα άψογη, ενώ από το 2011, οπότε και συμμετείχα σε ένα από τα πρώτα Tennis Marathon Events, μέχρι και σήμερα, έγιναν αρκετές τροποποιήσεις και προσθήκες, ώστε να γίνει η εφαρμογή της αρχικής ιδέας Tennis Marathon όσο το δυνατόν καλύτερη. Τα συγχαρητήριά μου στον Νίκο!
 • Βασίλης Σπανουδάκης
  Συμμετέχων

  Εδώ και 5 χρόνια παίζω ερασιτεχνικά σε διάφορα clubs και έχω συμμετάσχει σε πολλά τουρνουά. Πριν δύο χρόνια ένας φίλος μου με ενημέρωσε για την ύπαρξη του Tennis Marathon Event, ενός «διαφορετικού τουρνουά». Συμμετείχα δοκιμαστικά κι από τότε "κόλλησα"! Στο Tennis Marathon Event συνάντησα ένα καθόλα "παρεΐστικο" κλίμα από διοργανωτές και συμμετέχοντες, με όμορφο συναγωνισμό κατά τη διάρκεια των αγώνων και πολύ γέλιο και χαρά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Είδα μια φιλοσοφία εντελώς διαφορετική από τα υπόλοιπα τουρνουά, που βασίζεται στο δίπτυχο άθληση – διασκέδαση. Ελπίζω σύντομα αυτή η πρωτοποριακή ιδέα του Νίκου Πελαντάκη να εξαπλωθεί παντού και εύχομαι καλή διασκέδαση σε όλους τους συμμετέχοντες ανά τον κόσμο!
 • Γιάννης Νικολόπουλος
  Συμμετέχων

  Το τουρνουά Tennis Marathon συνιστά μια έξυπνη και πρωτοποριακή ιδέα στον χώρο του τένις, με ολοένα και περισσότερους φίλους του αθλήματος να θέλουν να ζήσουν από κοντά την εμπειρία της συμμετοχής! Το Tennis Marathon Event σου δίνει την αίσθηση μιας ημερήσιας εκδρομής, στη διάρκεια της οποίας έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις άτομα με κοινό ενδιαφέρον το τένις και να ανταλλάξεις μαζί τους απόψεις για το άθλημα και όχι μόνο. Έχω συμμετάσχει σε αρκετά Tennis Marathon Events. Η ατμόσφαιρα είναι κάθε φορά ιδιαίτερα φιλική και πρόσχαρη και το τέλος της ημέρας βρίσκει όλους εμάς τους συμμετέχοντες με ένα αίσθημα ικανοποίησης και - παρά τη σωματική κόπωση – ψυχολογικής εκτόνωσης από την πίεση και το άγχος της καθημερινότητας.
 • Στέλιος Ζωιτόπουλος
  Συμμετέχων

  Έχω συμμετάσχει σε πολλά Tennis Marathon Events και είμαι ενθουσιασμένος! Είναι μια πρωτοποριακή ιδέα, που μας φέρνει ακόμα πιο κοντά στο αγαπημένο μας άθλημα.Στο τουρνουά Tennis Marathon βελτιώνουμε το παιχνίδι μας, αποκτάμε εμπειρία, παίζοντας με πολλούς διαφορετικούς αντιπάλους και γνωρίζουμε άτομα που επίσης αγαπάνε το τένις. Όλα αυτά σε ένα «value for money» τουρνουά, που αξίζει να το δοκιμάσει κάποιος!
 • Evelyn Vergos
  Συμμετέχουσα

  Όταν δήλωσα συμμετοχή για πρώτη φορά στο τουρνουά Tennis Marathon με άγχωνε κάπως η σκέψη ότι ίσως χρειάζομαι καλύτερη Φυσική Κατάσταση, για να μπορέσω να παίζω όλη τη μέρα. Παράλληλα, όμως, το γεγονός ότι θα έπαιζα τένις όλη μέρα με είχε ενθουσιάσει. Μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά, το αγάπησα. Έπαιξα με αρκετούς αντιπάλους, διαφόρων παικτικών επιπέδων, ενώ παράλληλα έκανα νέους φίλους. Επιπλέον το Tennis Marathon Event αποτέλεσε για μένα μια καλή εμπειρία, καθώς έμαθα πώς να κάνω οικονομία στη ενέργειά μου και να παραμένω συγκεντρωμένη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Θα ξαναπαίξω οπωσδήποτε σε ένα από τα επόμενα τουρνουά Tennis Marathon. 

                                                                                                                            

  

PARTNERS

 paypal-footer     ptp-low   awt

 

 

TENNISNEWS-BLACK-465X145